Posts

Showing posts from March 8, 2013

survey tempat nak bersalin

Image
huhuhu..beria survey..kad merah pun tak buka lagi nak dekat 4bulan dah nih hihihi next week baru buka kt klinik pakar uitm..
satu check up di PMC...em dengan Dato' Zarul.. masa nie bleeding agak banyak juga..:) satu lagi baru book ng Prof azurah kat HUKMSC..
kos bersalin di PMC...em dekat dengan Rumah baru  di merbau sempak
hasil last scan..:)
nie cas bilik kt HUKMSC.. bersalin 3000-5000  deposit 2k kalau tak silap...
kalau nak yg semi gov pun ok.. dewan bersalin sama je.. just kita ada specialist


ada jugak yg cadangkan  utk survey di FPP(full paying patient) di Hospital selayang.. 
yang penting buka buku merah dulu..