Posts

Showing posts from January 3, 2011

tahun baru 2011

Image
Cerita tahun baru..jarang kot nak sambut selalu kat rumah je buat apa yang patut.last year pun kami di hospital ampang..arwah abah masuk wad..01.01.01 genap setahun arwah pergi.Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas Arwah bapa , Arwah bapa mertua dan Arwah ibu mertua..amin. sambung cerita tahun baru..kat bawah nie semua hasil kerja tangan saya dan hariz sementara nak tunggu jam 12.00mlm.kami lepak depan medan mara (tempat projek ayah) aisyah & iron man
aksi iron man oleh hariz

ayah pun kena jugak..

suka betul aisyah & hariz.. layan firework show..walaupun kena berjalan sikit..sebab tempat kami minum tu tak nampak :)



spaghetti daging

Image
hari minnggu layan spaghetti daging home made...
nie..kuah spaghetti...

huhu..lapaQ nya tengok gambar nie...yang pasti menjadi kesukaan nur aisyah & nurhariz


nota tangan: nak mee spaghetti best..rebus dengan sikit minyak, lepas rebus gaul dengan butter