Posts

Showing posts from October 13, 2011

entri lepas geram

kalau tak suka jangan baca!
pagi-pagi dah buat aku panas  nak tunjuk protest konon..mc ada aku kesah. kalau ada pun cam tak der baik tak payah ada aku pun boleh protest  after this ur claim , punch card.. don't ask me to sign aku malas nak layan nak lulus kan..suruh orang lain.. kamu tu orang nak transfer mana-mana pun semua orang reject! kerja tu biar ar betul cikit.. kalau nak menipu jer..sampai bila pun tak maju baik kasi gaji tu kat orang yang betul-betul wat kerja  kalau rasa diri tu pandai cam  engineer gi mintak jadi engineer.. nak wat kerja technical pun hancur.. adoiii wat banyak kerja aku jer!!