Posts

Showing posts from September 16, 2011

how to do top up infant booking

ni lah dia last minutes nak call air asia... tak dapat jer the problem is...book ticket masa pregnant ..faris tak keluar lagi last year bulan 12... so kena lah top up ticket cuba login ID air asia check kat manage booking tapi takder.. so gi ler kat seller air asia diaorg cakap kena pegi  kl sentral buat di sana buka sampai 9mlm i thought kaunter.. (buat time cuti pun boleh) so berpusu lah pergi naik komuter wif encik suami ,hariz dan aisyah faris kena tinggal sebab kami risau keadaan terlalu crowded tak sesuai for infant serious cakap senang jer wat dia pergi kat sale kiosk bayar pun di situ tapi ada lah staff  air asia yang attend bantu kita..:) memang kejap sangat buat nya sebab kan infant flat rate kan.. RM 100 je pergi balik. nota tangan:yang lama nya tunggu train ler..but my boy said.."naik train pun best"

:kecil nye aku:

kecilnya meeting yang relax jer.. tak perlu bertekak macam defect meeting ok jugak banyak input about district cooling system insyallah lepas nie ada bengkel pulak tapi sakit pinggang gak lah drive smp shah alam maklum ler sudah terbiasa office dekat sangat dengan rumah mode nak holiday ni tapi ada buah tangan pulak balik holiday nak ke teluk intan.. sure busy nih...

stress i tak nak kawan dengan u.. i nak done my job dengan tenang......