Posts

Showing posts from February 9, 2012

:Cloth diaper or Pakai Buang:

Image
depend on parents sendiri mana rasa lebih selesa.. for me.. suka sangat cloth diapers sehingga..meng explore  sendiri ..cara-cara jahit... cloth diaper. don't say that.. pandai jahit boleh lah.. ilmu menjahit..datang secara anugerah cuba-cuba je.. belajar dengan google sahaja..
new project.. menambah koleksi cloth diapers yang ada.. haha tengah sakan menambah koleksi.. encik suami nagi hint.. pas nih boleh fully cloth diapers ar ek
adeh...semput jap.. kena extra kerja keras lah tambah CD.. bukan pakai sorang..pakai 2 orang.. jenuh aku mencuci.. tapi cam kesian pulak nak kasi baby sitter pakai Cd takut susahkan dia sebelum nie.. mg kat rumah jer full CD seronok tau pakai CD nih.. lebih seronok.. sebab CD saya HOMEMADE
ada org ckp.. susah ..leceh..sibuk..anak ramai..kerja..masak hari-hari..housewife boleh lah..
for me.. kalau kita rasa happy..ikhlas INSYALLAH.. semuanya enjoy jer..  i done all masak hari-hari,anak ramai(lebih dari satu kira ramai) berkerja,menjahit,mengemas,ajar anak bt homework alhamdulillah.. aku rasa ramai l…