Posts

Showing posts from June 11, 2011

tabung

Image
ari ni cerita pasal tabung coz semalam baru add on 1lagi tabung untuk aisyah hobi menggumpul syiling aka menabung nie  memang dah ada masa sebelum kawin lagi friend yang kenal rapat tau lah.. hihihi.. so terbawak-bawak sampai kahwin.. dari mula kawin..dah berjenis kot tabung.. sampai ada yang pecah sebab tak leh tampung kepadatan syiling yg ada.. end nya..syiling-syiling yg rm ratus2 gak tu sekali simpan bukan ker acct  mak ayah yer... hihihihi... kami bank in  ke acct asd anak-anak... so..hariz pun dah pandai collect duit sendiri kami ready kan satu tabung untuk hariz jom layan 

tabung haiz...tabung  bear dah kopak

tabung mak ayah..berat say..ayah kot yg isi..mak lama dah tak isi.. sejak pakai tabung gas ni mak kurang sikit  letak saham.. sebab tak nampak isi..hihihihi..

tabung baru aisyah....baru li semalam...saya plan nak beli satu lagi yang besor punya.. nak simpan herta karun..hakhakhak