:ikLaN:

nuffang

Saturday, June 11, 2011

tabung


ari ni cerita pasal tabung
coz semalam baru add on 1lagi tabung untuk aisyah
hobi menggumpul syiling aka menabung nie 
memang dah ada masa sebelum kawin lagi
friend yang kenal rapat tau lah..
hihihi..
so terbawak-bawak sampai kahwin..
dari mula kawin..dah berjenis kot tabung..
sampai ada yang pecah
sebab tak leh tampung kepadatan syiling yg ada..
end nya..syiling-syiling yg rm ratus2 gak tu sekali simpan bukan ker acct 
mak ayah yer...
hihihihi...
kami bank in 
ke acct asd anak-anak...
so..hariz pun dah pandai collect duit sendiri
kami ready kan satu tabung untuk hariz
jom layan 


tabung haiz...tabung  bear dah kopak


tabung mak ayah..berat say..ayah kot yg isi..mak lama dah tak isi..
sejak pakai tabung gas ni mak kurang sikit 
letak saham..
sebab tak nampak isi..hihihihi..


tabung baru aisyah....baru li semalam...saya plan nak beli
satu lagi yang besor punya..
nak simpan herta karun..hakhakhak

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...