Posts

Showing posts from July 26, 2012

shopping sampai lebam..

Image
mood bergaji.. so membayar hutang piutang..dan segala  tanggunggan rumah,sekolah anak-anak sambil ber shopping.. huhuhu gaji kecik cam kami ni pun  totaL bayor itu hini 3k-4k.. apa tah lagi orang yang gaji superb yerk.. saving jangan dilupakan..:) nie hasil tangkapan click2 last month hadoii perlu dikawal nie..
minky fabric ,t-shirt anak-anak,micro fiber tak masuk lagi kasut ..baju.. magic chop..pul fabric hayok tapi beli fabric for biz.... permintaan banyak.. so agak superb jugak lah menyopping fabric shipping paham-paham je lah
hihi...bukan besor pun fabric tu.. lepas dua -tiga cP je kot.. so no wonder lah minky CP mahal tak include microfiber lagiks
opss..ter beli kat jualan gudang.. nie sebahagian je.. superb murah rm 5,8,10,12,15 murah -murah pun kalau dah hangkut  sampai 2o helai,, cecah gak lah seratus lebih..
view sikit yang sempat jahit
tangan sakit lagi so menjahit pun kena puasa.. geram tengok fabric yang dah gunting..