Posts

Showing posts from February 26, 2011

::terima kasih cinTa::

Image
tak tau kenapa dapat bunga nie .. :)... itu tandanya.. bukan hari-hari tertentu je buleh dapat hihihi.... tanda menghargai...
terima kasih cinta.........


:teruja:

Image
teruja sebab........... saya baru order online semalam hari ini pagi-pagi dah sampai di depan pintu pagar.. kalau cam nie next month boleh shopping lagi sebab ada barang yang dah terbekenan......pulak :) toy untuk faris......0+ ok...

shopping di sini..online store


warmer......idaman....

dapat free botol

ice pack..ada 3 pack


love this..... nota tangan:pic tiub spectra je tak de..hihi..tak perlu kot pic tu...

can start toilet training at 18 month-old

if i can.. huhu........ rasa macam nak start toilet training nur aisyah.. sama macam toilet training hariz dulu.....hariz masa umur 2tahun kot time cuti pantang lah dapat buat semua ni sebab kalau nak toilet training kena konsisten tapi..memikirkan.. hari ni baru hari ke-21.. huhuhu.. tunggulah.. sampai hari ke-44.. nak start wat EBM pulak..... akan bermulalah sesi pump-mengepam semoga saya berjaya dengan jayanya..