Posts

Showing posts from September 20, 2012

haji umrah

Image
kursus 2 hari..di shah alam mengingatkan aku masa-masa kerja di putrajaya driving kepong ke putrajaya. dari jam 6.30 pagi dah kuar dari kepong masa tu mengandungkan nur aisyah.. balik kerja jer tak larat dah wow tempat kerja rumah dekat sekarang nie memang heaven ..Alhamdulillah oppss..melalut dah
kursus ni adalah kursus haji dan umrah anjuran uitm bayor rm 30.00 sahaja cuma nak tambah apa yang kurang kalau ada rezeki Insyallah Allah permudahkan.. Bukan nak pergi sekarang pun tapi nak ambil ilmu pun tak pe kan masa kursus nie pun ada pratikal.. ada model  lagi..:) bila buat baru paham..



hariz cabut gigi..

Image
busy nya.. tak sempat nak updated.. 2 hari berkursus next entrii malam-malam melawat tapak.. Alhamdulillah dah sampai stage ikat batu.. weekend nie pun mungkin ke Penang mula lah terasa nak letak jawatan:) nak bagi perhatian penuh pada  keluarga dengan company.. sekarang nie all in One dah rasa macam tak terurus dah aktiviti menjahit pun  agak slow

ok..stop pikir sal tu.. 1st gigi nurhariz yang selamat di cabut.. kat klinik pergigian rohaya satu gigi rm 50.. dua batang gigi dapat discount  RM 90 ubat RM 10.. mula-mula nak gi panel tapi faham jelah jauh benor kat Shah alam.. sebab kan i tak larat u.. berkursus kat sana.. malam ke sana sok nya kursus kt s.alam jugak.. adoii dalam kereta jer..tak larat pergi jelah yang dekat-dekat..
aktiviti mencabut gigi nurhariz ni tertangguh lama.. sebab budak ensem nie.. menangis-nagis tak nak cabut. blank dah ..pujuk beli main pun tak nak last ..i guna kaedah nie.. it's work k.. mak:hariz..tgk gig (sambil pandang muka ayah) mak:ayah tgk nie..is…