Posts

Showing posts from October 27, 2011

macam-macam lah anak2 ku:)

cerita 1
aisyah:mak abang amik..(sambil menangis)
mak:abang amk apa..??
hariz:bukan..bukan..aisyah nak main bunga api..
ayah:iya lah tu hariz..mcm2..
mak:betul lah tu ada mercun pop2 tu.aisyah tak boleh main tu
hariz:ha...aisyah tak boleh main ..nanti tebakar rumah..
hahhaha...
baik tul hariz ni..pandai jaga adik..


cerita 2
hariz:mak..hariz nak tengok ben 10
mak:tak boleh..hariz dah tgk laptop lama sangat
hariz:mak...kesian nurhariz....
mak:adoii...


cerita 3
dalam kereta balik ke kl
hariz:mak ,ayah bila hariz boleh pergi sini lagi..(sambil tunjuk gambar penyu tepi pantai)
mak:(senyum jer)...nanti kita pergi lagi ek..:)




alhamdulillah semakin besar hariz dengan aisyah..
hariz dah pandai bawa diri...
serious ..hariz sangat senang..
pergi toilet pun sendiri..mandi pun sendiri..tapi masih" diperhatikan" oleh KAMI..
Semoga aku kuat+gigih untuk start toilet training nur aisyah
bila nak start pun tak tau..cakap pun aisyah dah pandai
dah boleh cakap bila dia tut..
so mudah sikit rasanya:)
coz hariz d…