Posts

Showing posts from March 6, 2011

how to use warmer :little bean:

warmer little bean masuk air dalam bekas warmer warna putih ..direct kalau EBM dalam botol susu. paras air ikut lebih sikit dari susu dalam botol. tak payah guna bekas green tue..nanti susu tak panas pun masuk terus botol susu dalam warmer suhu 40 *c.. tak yah susah susah follow jer gambar dekat warmer tu.. :)

make sure bukan susu beku yang dipanaskan kalau tak berjanggutlah dia nak panas malam sebelum nak gunakan EBM turunkan kat peti ais bawah ye...