Posts

Showing posts from March 9, 2012

kota kinabalu_tamparuli

Image
rosak mood tol lah.. hadoiii malas lah..semua nak kerja senang jer bila dah tak boleh buat..ok..stop malas nak cerita sal kerja
berbalik pada keindahan percutiAan:) hihi..nie pic nak balik dah nie...layan kan jerlah.. nengok..bila dah fly.. banyak seat yang kosong apa lagi..yeah.. 3 kerusi untuk kita ek sayang boleh baby tido dengan selesa..
me..hihi with baby comel dia sangat happy mengemas dalam flight i layan kan jer
nie kat view point kk...boleh lah ni kali kedua lepak kat sini.. saje je..sambil-sambil nak abiskan masa sebelum antor kereta..
at tanjung aru..
 percutian dalam train..tak salah ke papar.. rm 250 beb ada makan breakfast+lunch jalan hari rabu dan sabtu jer....
lepas jer turun dari kundasang..kami lepak kat rumah terbalik nie.. masuk rm 10 hinggit.. kanak-kanak..rm 5.. pastu dapat ler kupon 25% utk beli barang kat kedai dia kat dalam rumah nie mg tidak dibenarkan ambil gambar.. huhu..semua terbalik kecuali tiga benda.. cermin,cctv,satu lagi kuali kot..tak ingat lah... hariz ckp dia tak nak pergi …