:ikLaN:

nuffang

Friday, March 9, 2012

kota kinabalu_tamparuli


rosak mood tol lah..
hadoiii
malas lah..semua nak kerja senang jer
bila dah tak boleh buat..ok..stop malas nak
cerita sal kerja

berbalik pada keindahan percutiAan:)
hihi..nie pic nak balik dah nie...layan kan jerlah..
nengok..bila dah fly..
banyak seat yang kosong
apa lagi..yeah..
3 kerusi untuk kita ek sayang
boleh baby tido dengan selesa..

me..hihi with baby comel dia sangat happy mengemas dalam flight
i layan kan jer

nie kat view point kk...boleh lah ni kali kedua lepak kat sini..
saje je..sambil-sambil nak abiskan masa
sebelum antor kereta..

at tanjung aru..

 percutian dalam train..tak salah ke papar..
rm 250 beb
ada makan breakfast+lunch
jalan hari rabu dan sabtu jer....

lepas jer turun dari kundasang..kami lepak kat rumah terbalik nie..
masuk rm 10 hinggit..
kanak-kanak..rm 5..
pastu dapat ler kupon 25% utk beli barang kat kedai dia
kat dalam rumah nie mg tidak dibenarkan ambil gambar..
huhu..semua terbalik kecuali tiga benda..
cermin,cctv,satu lagi kuali kot..tak ingat lah...
hariz ckp dia tak nak pergi rumah terbalik..sebab
mainan kat atas..dia tok leh ambik..adeh..camtu pulak anak aku nih..


bab makan-makan nie..macam last time aku pergi lah
makanan kt sini tak berapa sesuai dengan we all
hihi..kami makan biasa-biasa je..
tapi sup kat sabah nie sedap lah.....:)




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...