Posts

Showing posts from September 12, 2011

Hands-free pumping

wow..i want to share this.. amazing beb..hihihi i like this hand free pumping

:mode nak bercuti:

Image
ni mode holiday.. last weekend ke imigresen damansara sampai pun dah lewat.. dekat pukul 11 berdoa jer lah sempat siap dan collect hari tu jugak luck..kot.. isi borang terus ke kaunter khas.. sebab buat passport untuk bayi alhamdulillah.. dapat bayar sebelum pukul 12thari mula-mula nak buat 2tahun jer rm 100 tapi fikir-fikir macam rugi jer baik wat 5 years terus RM 150
doct yang kena bawa salinan surat beranak salinan penjaga (setiap permohonan/anak) surat beranak ori dan kp penjaga.
dalam kul 1 dah dapat collect passport nuraisyah & nurfaris

sangat chomel gambar mereka

*tengah google bout flight travel with EBM

office kat di rumah

Image
ni lah office aku
semak  coz baru lepas.. menjahit..:)