Posts

Showing posts from July 31, 2016

RAYA 2016 di brunei

Image
hari ni sempat sikit nak masak-masak menu rojak rendang ayam nasi himpit soto
menu rendang petang dah sold out mujur ada soto.. ada juga tetamu sampai ke malam alhamdulillah sold out cuci periuk kosong .. 
acah-acah rajin je ni..hihi alhamdulillah rezeki tetamu yang datang kerumah hari ni menunaikan hajat encik suami.
soto made by leen
pic ni di rumah kak hidayah..
best friend


this year tak banyak open house dapat pergi sebab lin balik kampung dan macam macam urusan kena selesaikan dapat sambut dengan sahabat-sahabat terdekat pun dah syukur alhamdulillah..

sponsor gcdc 2016 perak

Image
cerita basi dah .. sewing by lindaleen sponsor utk  GCDC PERAK
UNTUK MENDAPATKAN MATERIAL ATAU HOMEMADE CD BOLEH WHATAPPS OR INBOX SAYA
TERIMA KASIH



home decor -rumah sewa di brunei

Image
macam biasa projek home decor... memang setiap bulan pun suka  ngajas alih-alih perabot rumah sewa kat brunei ni dua bilik je pun so decor ala kadar je.. mostly barang dari ikea malaysia ada pakai kapal laut,kapal terbang pakai pos malaysia semua ai pulun huhuhu almaklum lah ..personal shopper ikea kat brunei kan.. sewa rumah ni kalau convert sebulan dalam rm1080 so layankan je simple decor aka bajet decor nih..
decor atas meja my SOHO nanti ada masa update pic my SOHO dan workstation tempat menyelesaikan segala order

frame tu semua diy..memang bertahun dah kemaruk nih haha sila lah hadap pinterest.. download free printing sahaja.. pilih mana berkenan di hati sahaja. pinterest tu wajib every day u... kereta banyak-banyak tu collection si adik faris huhu dialah yang dok menyusun atas tu.. mak redha jer.. 
sofa ni sila jeles look like new ..memang new pun tapi ASIS from ikea.. murah bangat rm 125.00
rak hyliss serberguna murah ni boleh lah letak harta karun rumah tak de lemari cantik b…