:ikLaN:

nuffang

Sunday, July 31, 2016

RAYA 2016 di brunei

hari ni sempat sikit nak masak-masak
menu
rojak
rendang ayam
nasi himpit
soto

menu rendang petang dah sold out
mujur ada soto..
ada juga tetamu sampai ke malam
alhamdulillah sold out
cuci periuk kosong .. 

acah-acah rajin je ni..hihi alhamdulillah rezeki tetamu yang datang kerumah hari ni
menunaikan hajat encik suami.

soto made by leen

pic ni di rumah kak hidayah..

best friend



this year tak banyak open house dapat pergi sebab lin balik kampung
dan macam macam urusan kena selesaikan
dapat sambut dengan sahabat-sahabat terdekat pun dah syukur alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...