Posts

Showing posts from September 7, 2011

raye..lagi @ penang

Image
acara wajib kalau balik perak mesti round penang.. mengimbas kenangan konon... lalu kat autocity... rumah kami dulu...masa bebaru kawin.. masa encik suami work ng komag yang paling wajib mesti singgah uitm nak masuk kompem tak der halangan hihihi..ada sticker semakin besar uitm..rindu nya zaman study dulu tapi banyak tempat makan fav yang tutup pi time raya memang ler tp ada gak yang close terus.. em..teringin benor char keow teow penang..


soya wajib
 encik suami memang sangat suka sama ini soya..


semakin besar kan..teruja sangat walaupun takdak orang

dah kat penang tak dapat makan pi lah gak makan kat parit buntar..

mak dan anak ye..:)..hikhikhik