Posts

Showing posts from August 13, 2012

zalora,fabric depot

Image
hari ni baru dapat memegang barang-barang yang sampai 2 minggu lepas.. shoppingnya..last month.. paling kelakor.. zalora shipping received  lebih kurang je ng us shipping fabric depot huhu.. sib baik lah this time punya kasut muat aku beli 3 barang dalam satu bil kat zalora.. tapi shipping dia.. sampai..satu-satu..jenuh.. bior ler asal postage free... sampainya bukan beli hari ini esok lusa sampai ek.. makan berhari jugak.. tapi ok lah ..harga pun murah..

claim...PRU BSN

Image
claim dah dapat.. so bila pay and claim nie.. mestilah sangat tunggu-tunggu sebab banyak jugak.. kalau tak dpt menangis...
claim suami pun dah dapat claim saya warded pun dah  dapat thanks tu my agent.. aka best friend yg banyak bantu waktu kami sakit selesaikan semua claim ulang alik ambil hantar document sebab we all  1st time claim.... TQ!!