Posts

Showing posts from June 28, 2011

CD..buatan tangan :)

Image
akhir nya..jadi jugak.. walaupun tak comel.. full of love..extra no leaking... penuh kesabaran jahit ini CD.. plan untuk jahit..satu lagi.. weekend..boleh guna CD.. jimaT =)

learning process

Image
sangat suka dengan kerja saya sekarang every troubleshoot  buat aku extra bersemangat all about learning process coz aku dulu banyak involve with drawing sahaja (still in love with autocad drawing terutama tama fire protection system ) maintenance job .. sangat happy jugak.. maintenance is a big scope.. banyak benda boleh study deferent building berbeza system yang ada bila troubleshoot...masa tulah nak belajar benda-benda yang pelik bagai..yang tak der pun kita study kt U masa kat U kita banyak belajar teori  so bila tiada application...jadi lah pekasam.. but...alhamdulillah aku rasa apa yang aku belajar dapat dipraktik kan =) tak rugi belajar "building services" tak rugi gak lect aku kasi A kat aku dulu..hihihihi dan A- for final projek VRV system ku itu... hahaha dan paling tak paham kenapa leh dapat A+ automotive  sebab aku rasa aku cam sengal sikit bab-bab automotive nie apa-apa pun big thanks to all lect ku..hihihi..  yang pasti tak rugi become mechanical student..walaupun.. mana-mana kelas or…

:opis baru:

Image
our new office...=) at central plant congratulation to those doing good job on this task :) will moving out on this week jugak :)