Posts

Showing posts from September 5, 2012

idea

... idea plss.. haha.. sudah pun listed barang-barang utk mini studio ku.. hayokk...rumah pun belum siap berangan lagi.. good for preparation.. coz next month salary i kena potong.. mc terlebih..masa operation aritu.. huhu..kontrak kan... berapa ketul je mc setahun.. so aku redha..maybe rm 4rat lebih kot..or more.. aku rela gaji di potong dari annual leave ditolak.. i have my own reason.. huhu.. cuti bersalin 3 bulan pun dipertikaikan... bukan aku je.. org department lain cuti bersalin 3 bulan  pun dipertikaikan jugak.. jangan tanya siapa dia..
wish me n husband.. berjaya for our 1st project ni.. buat rumah sendiri dulu baru boleh bikin rumah orang... i meroyan  cari idea deco rumah.. bukan studio jahit je bilik anak lagi,laundry,kitchen,living room belum lagi bilik sendiri..
semangatnya...semoga Allah permudahkan urusan kami..

dinner hari raya..

Image
setahun sekali dapat berkumpul cam nie  memang seronok, tapi tak cukup lagi nie  ahli lembaga pengarah..hihihi..ada yang dah balik kg sebelah mertua  akk pulak sibuk ok lah tu sebelum ini pun sudah bermusyawarah di rumah pusaka..:)
edisi makan-makan  raya di SABA
sedapnya..nikmat makan *.*