Posts

Showing posts from April 8, 2011

:pengumpul susu:

Image
hello..... post nie saje nak update susu nak tambahkan semangat ibu-ibu.. terutama sekali semangat  untuk diri sendiri kalau  anak 1st hanya dapat BF for 1year + mix FM pulak (tak bagus..jangan ikut cam tu eks) anak 2nd..saya adalah pengeluar susu secara kecil-kecilan tetapi maintain full BF till she 10 month sekarang anak ketiga insyallah dah ada kilang sendiri hakhakhak.... production kian bertambah alhamdulillah...


nielah dia pengusaha kecil-kecilan...top up stock per day tau gigih tak gigih lah nak memerah..

u...sekarang macam dah upgrade  sikitlah.....see.. hihihihi...sila abaikan makanan tambahan eks..

nie stock bulan 3..akan dikemaskini dan di label bagi  memudahkan si Ibu nie...bila dah kerja kelak:)

tuk stock bulan april akan di update end of da month k>>>>>

nota tangan:tak der lah banyak sangat pun..tapi...bagi saya..banyak oooo

:mengidam:

bolehtaknak review
dari pregnancy
1st till 3rd nie
mengidam..+ favapa
hihihi..
bolehengatker..
i try..
hahaha..
masapregnant Hariz
sukasangatmakanjagung (smpsekarangjagungtufavhariz),
minumsoya
coklatapatahlagi..kejapjestokdalam
petiaisabis
sushi..pun memanggilesangat time tue
adakotmengidam..nakmakanmeebandungtakdapat
pasaldahtengahmalam
hari-haridokbedal double cheese burger
mentang-mentanglah time tudok kt juru
MacD cam sebelahrumahje
ice cream dialagilah..hari-harijugak...
dengan char keteow penang nya..kuat tul makan
satulagi..pelikkot..sukasangatmakan tomato mentah2
macammakanbuahepal lah pulak.


masaaisyahpulak..
mengidammakanduriankampung..
hahaha..time tupulaktinggalkatputrajaya..
apalagi..katbangikanbanyak..
memanglayanlermakan..
sedapnyamasihterasasampaihariini :)
pastunakmakanala-ala menu
kampungje..masaktempoyaklah
masaklemaksiput