Posts

Showing posts from December 8, 2010

puzzle

Image
puzzle memang jadi kesukaan anak bujang saya.....ini salah satu puzzle yang hariz buat dan sempat encik suami tampal bersama-sama hariz..yang puzzle lain cukup pakar dan boring tah mana-mana hariz letak..tambah-tambah kalau aisyah yang jumpa lagi cepat hilang.kadang-kadang sesapa punya puzzle pun dia test power jugak..hihihi :) good boy hariz....memang tak kesah pun nak beli banyak puzzle untuk hariz sebab hariz mesti buat sampai lunyaii.

layan jer

terasa..banyak pulak yang kena buat hari ni...tapi aku bernasib baik bila dato' ask me about progress ........ yang aku buat tu.aku dah pun siap..seperti yang aku jangkakan dia mesti nak hari nie..ramalan aku memang tip top ler.
SKT pun dah selamat aku layangkan kepada boss..bagi markah lebih ek..sebab aku selalu kena wat kerja lebih..hihihik
just cikit rasa tak best tak dapat menyibuk dan tambah2 pening dia dgn masalah2 yang dia tak selesaikan lagi..encik ACMV tu datang nak touch up cool room lab..tak sempat nak tengok lagi..apa yang diaorg tu wat...esok masih ada...