Posts

Showing posts from July 12, 2013

merapu lagiii ker

Image
dugaan berposa... huhuhu.. terasa hari ni siko anak pulak kesian kat aisyah.. lately nie susah nak ke sekolah dia mengadu kawan dia suka tolak ,kacau dia.. sebelum nie.dia paling excited nak gi school.. em...seminggu nie...sabar je lah dengan kerenahan dia pagi-pagi pujuk pujuk pun tak jalan tapi hari ni kurang sabar pulak.. em...mak terus buang baju sekolah dia..dalam baldi ..huhuhu ayah lah tukang pujuk..si anak dara.. ala hai...hope tak jadi lagi mcm nie.. tapi pastu baru dia nak gi school... tapi macam-macam dia ngadu kat ayah adoiii sedih pulak dengaq... luv u aisyah..
beberapa hari lepas accident erk...dalam tahun nie je dah 3 x kereta saga tu  accident hayokk... kali ni aku yg bawak.. mujur kami ok.. encik suami cakap asal anak bini ok.. Alhamdulillah .kereta tu boleh repair.. berfikir utk jual je kereta tu,,,,, setiap yang jadi mesti ada hikmah..kan.. thanks for friends and family yang mendoakan saya dah ler mengandung ye..
pasal gambar kat atas tu... dah dapat pun tapi tak t…