Posts

Showing posts from December 8, 2011

~terima kasih~

aku bukan seorang pakar sijil bagai takder.. tapi  bila kawan-kawan  tanya aku sedia untuk menjawab cam mana nak manage susu cam mana nak buat puree nak storage.. setahu yang aku tahu berdasarkan pengalaman yang tak seberapa anak pun tiga jer bukan sepuloh..
terima kasih untuk suami.. mak.. adik beradik kawan-kawan yang support aku
aku dah berjaya menyusukan faris sehingga ke hari ini 10 bulan 2 hari insyallah sampai 2 tahun.. amin
nak hadiahkan apa ek untuk diri sendiri haha..cuti-cuti malaysia mungkin..em.. cuti banyak lagi nih mesti dihabiskan jugak kalau tak rugi,, next year dah start kontrak baru..:))