Posts

Showing posts from March 12, 2013

brunei -miri part 1

Image
percutian 4hari di miri dan brunei.. sempena besday encik suami.. mula-mula nak book ke tawau.. tapi encik suami cakap nak ke brunei.. kalau tak kompem cancel.. sebab tempat tengah panas...
layan kan jer lah..
lapangan terbang miri.. sampai miri terus ambil kereta sewa.. RM 120 Myvi baru.. terus ke brunei.. jalan kat miri nie pun Alhamudillah mudah jugak lah..1st time sampai pakai waze.. next day lepas balik dari brunei tu dah boleh ingat jalan :)
nie tol jambatan rasau..sebelum tu kena tol di Malaysia RM 10.00
Masjid...
jom cari makan..famous nasi katok :)
anak-anak ku..
kat brunei kami tak pakai GPS...pakai map nie.. weii hihihi Alhamdulillah...setengah hari je je pakai map malam dan esoknya dah tau jalan nak ke kampung ayer,balik hotel nak ke masjid.. tenang je kat sini.. pasal minyak ada gak pam minyak yg jual pada warga malaysia.. tapi tak semurah yg warga brunei beli ye..:) kat sini makan pun senang...
nanti kalau rajin sambung lagi...:)