:ikLaN:

nuffang

Tuesday, March 12, 2013

brunei -miri part 1

percutian 4hari di miri dan brunei..
sempena besday encik suami..
mula-mula nak book ke tawau..
tapi encik suami cakap nak ke brunei..
kalau tak kompem cancel..
sebab tempat tengah panas...

layan kan jer lah..

lapangan terbang miri..
sampai miri terus ambil kereta sewa..
RM 120 Myvi baru..
terus ke brunei..
jalan kat miri nie pun Alhamudillah
mudah jugak lah..1st time sampai pakai waze..
next day lepas balik dari brunei tu
dah boleh ingat jalan :)

nie tol jambatan rasau..sebelum tu kena tol di Malaysia RM 10.00

Masjid...

jom cari makan..famous nasi katok :)

anak-anak ku..

kat brunei kami tak pakai GPS...pakai map nie..
weii hihihi
Alhamdulillah...setengah hari je je pakai map
malam dan esoknya dah tau jalan nak ke
kampung ayer,balik hotel nak ke masjid..
tenang je kat sini..
pasal minyak ada gak pam minyak yg jual
pada warga malaysia..
tapi tak semurah
yg warga brunei beli ye..:)
kat sini makan pun senang...

nanti kalau rajin sambung lagi...:)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...