Posts

Showing posts from November 24, 2010

vichuda vs nasi arab..

makan malam semalam..kami makan di luar.mujur ler kedai nasi arab sebelah ngan vichuda..haha..kami pun makan kat tengah2 jalan..antara vichuda dan nasi arab.sebabnyer encik suami nak makan lamb...aku pulak jemu ler..sudah tiga hari berturut-turut kita menjadi pelanggan nasi arab ye..saya req..utk makan tomyam so encik suami ckp kita makan kat vichuda dan dia order nasi arab disebelah..mujur boleh..ye..hihihi...suka betul encik suami makan kambing yer nanti pening2 cam mana........

prasekolah..

Image
hati sangat teruja...bila dapat surat dari sk frim....
hariz dipanggil untuk orientasi bagi pra sekolah.. tak sabar nak temankan hariz g sekolah...... dah besar muhammad nurhariz..........

aisyah..

Image
Nie pic masa aisyah warded kat hos putrajaya..sebab ape..??masa nie aisyah baru 4 bulan.dugaan buat kami....kena kuarantin pulak kat Ward H1N1...sebabnya aisyah batuk lebih dari 2 bulan..doc kata dia mungkin tersedak susu..so paru2 pn dah dijangkiti kuman.aku sgt marah dengan pengasuh (masa kat putrajaya) sebabnya..aku pernah nampak dia tinggal kan aisyah menyusu sendiri beralaskan kain..masa tu nak ajer aku maki dia..fikirkan dia lagi tua je dari aku malas nak cari gaduh.just ckp baik2 je..kasi susu kena pegang ye.pengasuh nie jugaklah yg suruh aku stop BF sebab dia kata susu masuk peti ais nie xbagus untuk baby..bagi susu tin je lah...jawapan paling ringkas aku kasi..anak saya xboleh minum susu tin.tp lepas keluar wad aku hantar aisyah ng hariz kt org lain.


masa kat wad semua ok...alhamdulillah aisyah memberikan kerjasama yang baik..pakai neb pun dia xmeragam ..mula-mula jelah....tapi pastu ok..tapi apa yang tak ok..ibu bapa kepada pesakit yg dikuarantin bersama aisyah...

sangat-san…