Posts

Showing posts from November 3, 2016

edisi masak-masak

Image
lama tak up masak-masak..] mcm biasa memang kerjanya masak saja lah sampai tak tahu nak masak apa dah,, tahap buat suka hati sendiri pun bedal aje.. nasi lemak fav encik suami.. makan berjemaah..
fav..resepi terbaik dari mama.. lontong..best puji diri sendiri sedap ok..
lunch bag anak-anak.. every day pagi hari atau sebelum pagi malam mak dah kena pikir esok nak bagi bekal apa kat anak-anak... hahaha..pikir sampai garing ok..
telebih rajin masak kari.. tapi anak-anak suka terlebih mee kari so kalau buat kari pi stand by siap-siap mee nya okess
ni edisi lunch beg anak kalau kira tak tau dah nak kasi bekal apa...haha.. tapi kalau gini selalu kena balas dengan kawan-kawan depa.. haha pernah buat sushi semua kawan depa balun.. kiikikiki.. balik kelaparan... ok..sambung cerita makan lagi nanti..

wall deco

Image
terjangkit dengan pinterest.. haha so tertambal lah di wall bilik.. nanti tambah ler lagi apa yang patut tunggu hujung tahun jejak ke kota kinabalu dan singgah ke kaison.. 
wall paper beli di lazada rm 24 lebih kurang.. balance dia ai kerat lekat kat bilik sebelah .. jimat.
katil ni dah buka...huhu wish me dapat rumah besar sikit dengan harga sewa yang berpatutan
jamu mata je..