Posts

Showing posts from October 25, 2016

katil SSF

Image
ssf ada sale untuk members..until end of this month boleh tahan murah gak cantik pulak..huhuhu.. tapi sale kat semenanjung lagi best kot.. murah lagi dari sarawak harap sempat lah nak grab seketul kan hari tu nak beli tapi anak-anak ikut so memang pack kereta.. beli luar negara so kenalah pikul sendiri
add water and soap ..kena hack jadi port letak beg sekolah ye.. supaya tak sakit mata.. beli dari lazada.. rm 20 je kot.. side table tu beli masa ikea sale.. sofa as is..seratus lebih je wehh..haha

ini ler katilnya..tak yag pujuk hb beli tujuk je dia terus cakap  cantik..harga pun nice.. haha.. nasib hb taste sama.. hb cakap kita try this week lah keluar lagi.. inshallah kalau ada rezeki tak kemana.. kan..kan..
ini pun satu hal..padat sangat dah..huhu.... mungkin kena mula cari rumah lain kot.. huhuhu..rumah ni actually  best juga.. tuan rumah baik tapi too small untuk kami yg ramai rakyat jelata.. tapi seriously..memang ai suka duduk rumah ni murah dan dekat dengan sekolah anak-anak..…