:ikLaN:

nuffang

Tuesday, October 25, 2016

katil SSF

ssf ada sale untuk members..until end of this month
boleh tahan murah gak cantik pulak..huhuhu..
tapi sale kat semenanjung lagi best kot..
murah lagi dari sarawak
harap sempat lah nak grab seketul kan
hari tu nak beli tapi anak-anak ikut
so memang pack kereta..
beli luar negara so kenalah pikul sendiri

add water and soap ..kena hack jadi port letak beg sekolah ye..
supaya tak sakit mata..
beli dari lazada..
rm 20 je kot..
side table tu beli masa ikea sale..
sofa as is..seratus lebih je wehh..haha


ini ler katilnya..tak yag pujuk hb beli tujuk je dia terus cakap 
cantik..harga pun nice..
haha..
nasib hb taste sama..
hb cakap kita try this week lah keluar lagi..
inshallah kalau ada rezeki tak kemana..
kan..kan..

ini pun satu hal..padat sangat dah..huhu....
mungkin kena mula cari rumah lain kot..
huhuhu..rumah ni actually 
best juga..
tuan rumah baik
tapi too small untuk kami yg ramai rakyat jelata..
tapi seriously..memang ai suka duduk rumah ni
murah dan dekat dengan sekolah anak-anak...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...