Posts

Showing posts from May 5, 2012

er...stress!!

post nie bukan nak merendahkan sesiapa atau sebaliknya em.. kecewa dengan budaya kerja sesetangah orang.. tah lah cakap banyak pun buang masa jer bila kita buat penilaian.. sedar pulak diri tu tak layak.. tell me.. aku nak buat apa ng orang suka kelentong mcm nie.. 4.30..cari walkietalkie..msg..call..semua tak jawab what u aspect eh.. so aku ..sendiri turun plant.. dlm kul 5.10..msg aku.. ok..saya tgh buat ng kontraktor.. what kind of words nak aku ckp ng orang mcm gini ek.. at that time aku kat plant.. tapi...tapak kaki dia pun takder.. msg ringkas aku.. owh..aku kat chiller plant.. tak malu ke menipu terkantoi.. bukan sekali berkali kali terkantoi.. masih nak bajet diri tu hebat..
so jangan pelik dan hairan lah masa sekarang ada gak kaum adam yg memang tak tahu dan tak boleh handle mechanical problem tak boleh attend meeting tak boleh fight for the right.. tak boleh nak fight hak sendiri sebab tuli dah tau diri tu tak pandai.. tak bukak kontrak tak baca tak tau standard tak tau c…