Posts

Showing posts from December 3, 2012

mengimbau kenangan

Image
bumbung kuning.. tempat yang sangat banyak kenangan waktu study di uitm pulau pinang.. harga masih murah rasa pun macam dulu.. sedap.. cuma kedai semakin besar dan bersih..:)

kenduri kendara

Image
weekend ni berada di perak hari jumaat tu habis jer briefing kontraktor di teluk intan terus aku berangkat balik kampung.. banyak benda nak di uruskan di utara..hihihi projek kat penang pun dah masuk 2nd floor Alhamdulillah semoga semuanya berjalan dengan lancar kalau ada rezeki rumah sebelah pulak InsyAllah  so..dah alang-alang kat kampung terjah jer mana kenduri yang dan..
nengok tu anak bandor masok bendang
macam-macam juadah sampingan durian,laksa,wadai kiping(makanan org banjar) bubur kacang...
mak ayah memandang dari jauh :)
banyak betul durian...puas oiii makan durian..