Posts

Showing posts from April 6, 2012

polkadot..

Image
projek seterusnya... seluar polkadot utk nurfaris.. yeah!! handsome wei...budak tecik tomey tu pakai rasa cam nak gigit jer..idung dia..

fabric+material...

Image
material dah ..sampai biasalah online material CD susah nak cari BV,PUL...banyak jual oversea jer.. tapi aku beli melalui member FB PUL natural,BV,FOE... sangat best..dulu aku beli 1 meter PUL rm 40..exclude postage.. sekarang  dapat murah sikit..happynya.. BV..nie soft sangat...buat selimut pun best:) haha..berangan nak buat CP polak
 BV,PUL,FOE..  nie pulak velcro ultra tape..huhuhu..menangis bayor nie tape..wei.. mahai...1 meter 26 hinggit  1pair.. aku angkut 2 meter... tambah sikit dapat kain PUL,BV.. tapi memang soft ler menangis tau...nak jugak ultra soft nie

CD.me.my husband..

Image
ini hasilnya... jahit sendiri......




semalam..buat pertama kalinya  selepas kejadian basuh cloth diaper dengan berus.. encik suami..tanya.. abg basuh ek cloth diaper semua nih..
hihihi..aku senyum sambil ckp takpe abg bilas je..bilas je tau....
sebab aku memang longgok dalam basin nak basuh baru bilas.. sebabnya..aku basuh pun hari-hari.. sekarang dah boleh  umum kot.. i'm fully CDing mother... really love it... nak-nak bila material  baru sampai.. bamboo velour baru sampai..er..soft nya.. aik..terlebih sudah..tu..next entri ek..