Posts

Showing posts from April 26, 2012

jom..beli..

Image
mula-mula..just buat tuk anak sendiri sahaja... pastu ramai pulak friends yang pujuk... suruh jual.. haha.. akhirnya..yakin jugak nak jual.. for starting..i just make it for learning process sebab tu lah tak jual mahal-mahal walaupun kain yg i beli tu 1 meter lebih mahal harganya dari satu CD yg i jual.. sebab menghargai usaha-usaha sahabat yang meyakinkan saya.... jadi.. saya jual dengan harga promosi ye kawan-kawan..hihihihi..

haha..encik suami ku sudah bertanya.. ada huntung ker jual nie..kikikiki.. sebab dia tau aku beli kain plus material yang lain-lain tu beratus-ratus ringgit sudah..hihihi.. aku senyum jer.. ikhlas..mesti orang suka..kan..:)

hasilnya..aku dah tak beli pampers...:))

super happy pengasuh dah toilet training aisyah

hari ni..i mc.. semalam memang super lembik.. bila ambil anak semalam anak bs ckp aisyah tak pakai CD so i pk..sb aku sudah supply kurang CD.. sampai rmh mg super tak larat.. pujuk aisyah pakai CD pun dia refuse dekat malam sikit baru dia nak.. dan hari ni.. aisyah dan faris di rumah BS.. mak dalam kul dua lebih cam tu.. aku datang ambil si comel.. wah..super terkejut.. pengasuh cakap dia dah start bawak aisyah pi toilet sendiri.. sebelum nie pun aku mg ada plan nak cuti panjang utk TT aisyah.. memandangkan aku memang berkeinginan all my child bebas CD below 3..macam hariz..2thn dh TT haha..alhamdulillah.. termakmul jugak impian nak TT aisyah before dia 3 years....

terima kasih... syukur orang disekeliling dan rapat dengan aku sangat membantu... alhamdulillah.. dan aku percaya..kalau kita buat baik dengan orang.. orang pun tak segan silu membantu kita..:)