Posts

Showing posts from October 3, 2011

:tak semua kita nak kita DaPat:

last day utm buat pendaftaran terbuka kat bangunan yayasan selangor kalau ikut hati ni memang nak sambung.. kalau ikut fikiran yang waras dan kehendak anak terpaksa korban kan dulu... for this moment  anak-anak memang jadi keutamaan sebab fikirkan mereka masih kecil ada orang cakap time kecil ni lah nak sambung.. em..ye ker..bagi aku tak kot.. kalau encik suami dah habis belajar mungkin lah.. encik suami masih kerja+study.. bersabarlah masa nya akan tiba juga..

lagi pun kehendak kerja terlalu mendesak busy tender analisa.. lepas ni nak start prepare tender teluk intan pulak.. ..DLP yang dah nak tamat..

yang penting waktu bekerja pun masih belajar.. mechanical  sangat best..mencabar..itu pasti girls yang nak berkawan ada teman lupakan jer lah "kita sentiasa tunggal" lucky..masa belajar pun dah biasa tak ramai perempuan jadi masa kerja ..memang hati kering jer lah.. sometimes orang pandang kita sebelah mata jer but belief me.. kadang-kadang perempuan lebih bagus.. "dan lebih baik tak de dari ada.…