Posts

Showing posts from April 6, 2016

microfiber,pul,bamboo,minky ,microfleece dan personal shopper ikea

Image
terima kasih atas sokongan semua.. https://www.facebook.com/groups/628359613925058/?fref=ts
boleh request join group utk kain2 ai inshallah ada rezeki boleh beroperasi di miri pulak .. doa2 lah ye..






pantai muara

Image
cuti sekolah tak sempat gi mana plan nak ke kota kinabalu pun tak sempat sibuk dengan urusan pendaftaran pelajar anak2 nak balik malaysia beli tiket dgan aa bigcard cam hampeh dah masuk duit tak boleh guna  email dua minggu dah tak selesai ni nak dekat sebulan duit sangkut kat situ alhamdulillah dapat gak beli tiket ng RBA MENYAMPAH DAH NAK BELI AA bawa anak ronda2 tepi pantai sambil tunggu ayah balik kerja maklumlah dok rumah la kerja jadi dreba hihi ni tengah pening sat gi laki kena pi training ke turki sapa nak tulong  jadi sotong lah mak oiii haha ..ikut sekali boleh ....huhuhu  hati pun tengah riso je.. mama tak berapa sihat cepat-cepat lah abis exam nak balik kampung.. T.T hanya ALLAH jelah yang tau perasaan aku yang jauh nie..