Posts

Showing posts from February 16, 2012

:bersyukurlah::

entri nak lepas geram jugak nih.. kadang-kadang pelik dengan sesetengah orang.. having problem ..with system/service.. panggil kita untuk..selesaikan.. bila kita membantu... cakap thanks pun tak.. marah2.. kalau defect tu disebabkan salah kita.. boleh lah aku dengar+terima segala leteran.. tapi.. defect nih ada tu sebab dari projek.. ada benda-benda yg kita tak boleh touch.. bila kita touch contractor tak kan nak amik tahu.. dah.. dan....ingat aku nih tak hari-hari ke call marah2 contractor..tak cukup guna..opis pny call hp sendiri pun malas nak berkira.. dah lah kita nak tolong selesaikan masalah dia.. dia pulak marah-marah kita.. aku bukan jaga..satu barang je kat sini.. atau dok jaga satu level je.. ada 7 anak beranak...belum lagi yg cucu cicit tu.. plus..teluk intan..hospital bagai ada tu yang cakap..tu lah datang pun lambat kitaorg pun dah balik kalau report pukul 4.50..kami datang pukul 5 nak salahkan sapa..kalau kamu org tak de.. ada tu..report pakai mulut je.. pastu ckp dah report dah.. dah mg dah.. cuba le…

pizza roti.

Image
menu ringkas dan segera.. nak panggil apa pun xtau..... suka ati lah... untuk anak-anak tersayang:)
pizza roti....