Posts

Showing posts from November 2, 2012

edisi shopping kain..

Image
micro fleece ..sementara ada less rembat lah banyak sikit.. shipping us pun take time 10 days.. samapi-sampai jer rasa nak wat cpl terus...
yg nie tak der sale..shipping pun lain-lain tapi sampai gak hari yang sama dengan kain-kain di atas.. tinggal tunggu..microfiber aje nie.. pas nie boleh wat CP dengan training pants.. ampun mana order yang tak siap lagi tu.. kain tak sampai lagi.. sabar ye menanti..
CPL.. ........... ............cloth panty liner.......
nanti update wet bag plak ek.. kebanyakan nya sudah di ambil orang.. yg lebih tu macam nak  buat set..:)