Posts

Showing posts from January 9, 2018

updated swimming..

Image
alhamdulillah hariz dah banyak improvement last class we paid for bnd 30/4hours.. rasanya hariz tak perlu class swimming lagi kami hanya teruskan untuk aisyah dan faris sahaja. so far aisyah pun dah pandai floating cuma pernafasan tu je belum ok.. swimming pun dah boleh ambil nafas.
me.. alhamdulillah..berkat suami sendiri ajar.. floating pun dah boleh lebih 3minit. fobia dengan air dah kurang.. swimming pun dah cool je..haha dulu lala je alhamdulillah.. cuma masih takut nak masuk kat 6kaki.. huhu biasa 4kaki dan 5 kaki je. pernah masuk 6 kaki pastu aku nak lemas haha terus fobia kikiki.
now berusaha nak belajar freestyle pulak.. semoga berjaya.