Posts

Showing posts from November 23, 2011

medela..ku

Image
semalam tetiba jer mini E nih tak bergerak langsung..statik.. bunyi motor pun tarak.. hadoooiii... encik suami dah bebel.."tulah..sapa suruh letak sepah-sepah.. kan anak dah main" padan muka aku..
aku pun terus mulakan xtvt nak repair
 baru jer nak bertukang ada yang dah nangis nak susu.. so stop.. sib baik ada penyelamat.. encik suami usik-usik,cuit-cuit sikit motor dah running.. alhamdullillah..tu ler..lain kali jangan cakap nak beli pump baru ek..
hari ni pulak terlupa bawak..kepala spectra..mujur ada medela..

dah hampir 6 tahun

sekejap jer masa berlalu... tup-tup nurhariz dah 5years.. maksudnya... kami dah hampir 6 tahun mendirikan rumah tangga.. semoga Allah permudahkan segalanya untuk kami.. nur aisyah pun dah masuk 2 tahun 3 bulan.. nurfaris dah 9 bulan.. semalam  pun baru date dengan my bestfriend.. old friend..masa kat penang dulu.. dia dah nak kawin alhamdulillah.. lama aku tunggu nasik minyak kamu :) semalam pulak..ada company dari singapura.. mengoffer job kpd encik suami.. (encik suami tak kasi provok..tapi pun isteri selalu macam nie..sory) nih company nih utc pikir2 jerlah dulo...fikir sampai lunyai...hahahaha..  tetiba ada video nih..layan jer nurhariz sedang melukis kereta...

:berpantang:

adeh...kena berpantang pulak.. bukan pantang makan.. hihi.. kena ikat kaki.. berpantang dari bercuti-cuti.. hadoiii...peritnya.. baru plan nak ke..pulau sentosa singapura.. (jalan-jalan dalam selangor pun tak lepas aper) postpone dulu yerk... encik suami tersangat lah busy.. mungkin weekends pun kena work T-T sadisnya..
aku banyak cuti lagi nih...
this week pun cuti panjang... sila dudok rumah!!