Posts

Showing posts from November 27, 2011

.:kitchen criminals..:D :>

Image
kitchen criminals  yah..by me lah entriii.. nie coz..mood balik pasar borong.. nak siang ikan berlambak er dalam asar borong ikan  pun pakai teksi eks.. hihihi.. entrance pasar jer dah nampak.. dilarang membuang sampah.. denda rm 2000 sampah banyak jugak...emm.. k lah layan jer pic yang ada bukan gambar pasar ek gambar..lauk pauk.. ada yang masak after work.. yang rush..balik time lunch hour(jumaat) pun ader.. suka tempat kerja dekat ng rumah.. if can.. office sebelah rumah/ boleh,, .... ketam goreng bercili





moi faris
char kay teow spaghetti sop tolang





pasta masam manis.

DIY ..storage bag

Image
if dah ada fabric. mood nak menjahit pun.. at the high level.. tapi.. time nya kena sesuai ler.. same lah jugak.. nye kalau nak berblog.. time..anak2 sedang dibuai mimpi..:) coz..i'm not perfect mother.. i have to clean my house..everyday never miss 4 to  6 times per day sometime more than dat (if u have more than 2 kids..u will be understand)
masak pun..after working.. mesti ke dapur.. kadang-kadang jer makan kat luar.. makanan dari dapur kita kan lebih baik :D.. so i'm not miss from this stress,angry..cry at my kids.. er..semoga anak-anak mak jadi insan yang baik... menjaga kamu adalah  perkara TERBAIK :D ..sangat bersyukur.... i have mr suami yang very helpful..
so.. this is my 1st storage bag.. can put..soft toys..

fabric

Image
mood..shopping fabric.. feeling happy rasa nak sambar lagi..uk fabric tapi akal kata sabar dulu.. yang ada pun tak tahu bila nak jahit nya so tunggu next month baru beli lagi.. layan jer.. RM 7.+0/meter RM3.+0/meter RM3.+0/meter
punya lah lamabt nak update..belinya ari khamis lepas.. seperti selalu..:)  saya BUSY.. with my lovely kids..