Posts

Showing posts from February 6, 2012

high chair cover with BROTHER

Image
opening jahit menjahit untuk tahun nie start dengan dua mesin dibawah.. sama aje mesin nya.. alhamdulillah :) senyum lebor sampai  ke telinga dapat mesin nih.. semangat lagi lah nak menjahit..
dua pun dua lah..mana lah tau berguna di masa hadapan :)


so sebab nak test mesin baru.. kena lah produce something kan.. inilah hasilnya high chair cover,, haha..nak ker?? sila order...

hari makan-makan

Image
cuti 4 hari tak gi mana pun sebab encik suami saya coti sehari jer.. so tak der plan cuti-cuti malaysia one day kat rumah kami spend untuk home cooking.. bukan aku sorang jer masak encik suami pun google resepi.. masak something jugak.. uli teoung buat pizza :)

semalam pun encik suami ada cakap dia lepak ng bos dia.. bos dia cakap "ask ur wife work here..i give ....k" em..dua kali gaji sekarang..em jadi drafter .. kalau pikir..kerjaya ..gaji ..minat..bla... memang aku kasi resume aku dah kali ke dua aku  dengar husband aku offer tapi.. kalau pikir..masa.dengan anak-anak.. aku lebih prefer  kerja sekarang ...biar ler gaji tak banyak pun.. asal aku ader masa buat segala macam di bawah nih..
kenapa si korea tu offer.. sebab.. dia pernah tanya..mana husband aku belaja skill autocad.. memandai jer..je husband aku ckp aku yang ajor.. pade hal..sebaliknya..
panjang tul iklan.... sambung lik cerita makan..
 nih lah hasil kek pertama...rasa boleh tahan..rupa..adeh..tak cun lor.. kena make over sikit..
 sedap tau ini ken…