Posts

Showing posts from May 21, 2011

:misplaced:

Image
2 hari cari wihte gold necklace yang salah letak mak budak sudah tua sebab nak bawak repair free.. cari ler jugak hihihi dua -dua dah putus  ganas sungguh mak budak nie pas nie nak kasi aisyah  pakai pulak..
alhamdulillah jumpa juga..:)



ni..adiah masa nikah :)

nie pulak adiah masa hari lahir ke-21 dari kakak dan mama..

--->>dua-dua putus...hantar baiki & cuci free  pada my sis...TQ..

:teringat:

tetiba teringat cerita nie.. kalau kita tolong orang.. Insyallah.. Allah..bayar cash jugak sekarang waktu faris admitted NICU... wad penuh.. so dalam usia berpantang 5 hari tu paham-paham  jelah kan.. syukur ada seorang doctor nie datang attend dia tanya-tanya...pasal doc yg attend waktu di klinik ... saya macam heran...mana dia tau... ..belek punya belek muka girl nie..baru perasan.. student nie pernah naik opisku.. minta tulong sesuatu.. student rupenya... terima kasih kerana membantu wakut itu thank to nurse NICU hosp selayang berusaha dapatkan saya rooming with my baby walaupun wad memang pack waktu tu.

ebm..mei

Image
jom layan fashion show.. huhuhu...stok bulan mac dah habis... tapi bulan april punya banyak lagi lah..... lebih kurang ada 30 pack.. berusaha tambah stock up......
untuk di hantar ke taska...1 hari stok faris...4 x 4oz.. ada lah balance dalam 2-3 oz... tapi dah macam kena top up 4 x 5 oz pulak.. tak pe biar lebih jangan tak cukup..
ni lah tugas hakiki di pagi hari....
sudah bersedia..
ni  stok sebelah atas..
nie separuh stok di bahagian bawah


-tamat-