Posts

Showing posts from March 3, 2012

Cloth diaper cleaning

Image
semakin obsess.. jujur nya sekarang memang kearah fully cding.. last time after balik sabah tak sempat beli pampers..ok jer one day.. fully cding kt pengasuh.. bagi 6-7 keping 3kali tukar.. lagi pun aku memang kerap tukar elakkan jangkitan or apa2 yang tak best sebab cloth diaper tak der nyah bau (macam pakai buang) aloo kalau pakai buang pun sama je kerap jugak tukar nak-nak kalau gegurl kan pampers pun aku xbeli banyak sebulan 1 pack untuk 2 anak size diaorang sama:) jimat eh..sebab guna CD hari-hari.. (basuh pun hari-hari)
kalau boleh xmoh beli dah..huhu.. GO greeN!!
nie..lepas dah perah bagai..semua nie stok dari rumah pengasuh.. basuh hari-hari.. bestnya kalau boleh tambah lagi CD

dalam my WM...yang cover dok senyap-senyap dalam laundry bag hari nie..basuh ng sesudu cuka..kasi hilang itu bau xbest..

nie..sebelum pi..jemur di luar....