Posts

Showing posts from May 11, 2013

hj sharin low

Image
encik suami mengidam macam mau makan di Guangzhou so test makan kat hj sharin low di shah alam.. dekat kota damansara pun ada satu klu tak silap yummmmy.. memang sedap.. tapi kat sini tak de mee tarik tak jumpa lagi tempat mee tarik yang sedap macam makan kat Guangzhou


kaswira enterprise

Image
akhirnya hari ini baru berkesempatan nak  ber blog... sibuk lah sangat... Alhamdulillah buka syarikat baru KASWIRA.. kenapa kaswira.. banyak sangat memorinya.. membangunkan nama yang pernah arwah abah bina dulu.. bezanya dulu buat kicap,sos,belacan,cincalok..
FS engineering masih beroperasi.. fokus pada construction job.. kaswira lebih kepada  baju bajan...hihihihi... :) good luck for us :)

sling wrap

Image
lepas mabuk kepayang dengan SSC kita bersling wrap pulak request dari orang juga mulanya... hihihi akhirnya diri sendiri terjebak jahit untuk orang.. ada gak utk  mak baby.. serious  best tahap gaban hahaha.... tak sabor nak test kat baby... new born pun boleh guna patut lah harga pasaran pun seratus lebih nak memotong ng menjahitnya.. adoiiilah :) 


sewing by lindaleen