Posts

Showing posts from March 8, 2012

gaji oh gaji

upss...sal ek xleh nak upload pic so. cerita sal kenaikan gaji jerlah 13% alhamdulillah lepaslah yuran transport+sekolah+iQra hariz.. ada jugak yang merungut..soka hati hampa ler hihihi.. ada yang kata swasta taker berita baik ker.. bagi aku.. gaji swasta sangat lah tinggi.. compare me n husband.. sama je.. tapi salary husband...3-2 kali ganda dari gaji aku.. em.. kalau swasta..if u have knowledge+ experience   gaji kompem takkan ditakuk lama gov..bergantung pada kenaikan tahunan for me.. aku bersyukur  walaupun as kontrak staff but still dapat tempias.. in engineering  kalau kita berusaha kat mana pun kita dicampak..Insyallah.. sebenarnya kalau nak lebih bekerjaya bagus work kt swasta kot.. hihihi.. tapi bila kerja ng gov nie cuti..bla2 semua  terbela:) like sangat!
suka bekerja  dalam education team.. b4 this dengan sek wpun sokongan je tapi happy tau.. and this time as technical team..:) happy jugak.. sebab kita takder bakat mengajar,,:)

Image
alhamdulillah..for this 3rd baby BF ..today 6 mac 2012 dah  13 months thanks for all support  from family and friends.. yeah.. hihihi.. thanks jugak yang percaya pada aku meminta pendapat from fb inbox,comment email dan sebagainya.. aku hanya membantu memberi pendapat dan suntik semangat sikit. supaya kita yakin akan kemampuan kita:) aku xder sijil laktasi pun sebab tak pernah berkesempatan nak join just pernah sekali je join masa peknen aisyah ceramah free dari klinik kesihatan  alhamdulillah.. semoga rezeki dan usaha aku  utk bf nurfaris berjaya walaupun..pump hari ni untuk esok..

aku doakan kawan-kawan juga berjaya dan kuat semangat




thank my frinends..sori yg xsempat nak upload pic nie.. kes pemalas nak edit..:)