Posts

Showing posts from November 17, 2014

cara-cara buat minyak bawang putih

Image
sesuai di sapu pada tapak kaki,dada,belakang dan hidung untuk melegakan batuk dan selsema

terbang dengan MAS

Image
banyak nya nak share tapi takde kesempatan lagi kita share mana yang terdaya je lah.. minggu lepas balik malaysia lagi cari-cari tiket  alhamdulillah  ada jugak yang murah boleh beli sekapal anak beranak hahaha 1.4k juga ler tapi nakbagi tau terbang dengan MAS memang terbaik jatuh cinta sungguh saya dengan layanan kelas pertama mereka  walaupun i book kelas ekonomi hahaha bawa baby lah kata kan.. super duper .. tak payah beratur.. diberi keutamaan check in baggage pun di kaunter khas.. :) indah nya perjalanan lagi sambil makan-makan "tiada cas tersembunyi"
nak jadi cerita masa balik kami sampai klia lewat gate close 7.30pg kami sampai dlam 7.45pg alhamdulillah urusan dipermudahkan tak stress sikit pun.. tetiba terkenang flight ke brunei dulu naik AA kami tak dapat naik pun kalau nak naik kena bayar  lagi sekian2 baru boleh naik :)
pas ni nak naik MAS lagi lah bagi lah tiket murah2 lagi.. memang terbaik