Posts

Showing posts from May 14, 2011

:sesi mengepam di opis:

Image
nie..hasil..yang akan diberi pada taska.. cerita pasal taska..em..so far ok jelah.. tapi still berhasrat yang lebih baik..:( masuk kat frim ..ada taska permata tapi open for staff only.. huhuhu..uitm..tak der hasrat nak buka taska ker dulu beria gak..bila dengar uitm nak buka taska.... pastu senyap jer,,

hasil hari pertama...1st day dapat lah 2 sesi.. next..next..next day tu.. hanya dapat 1 sesi jer.. kesian kan... mujur stok banyak...

dulu bila engat-engat..nak dapat 1oz pun susah..tapi sekarang alhamdulillah...wpun 2 oz..saya dah rasa banyak.. sempat pump 1 kali sehari  jer minggu nie..ada lah 9-10 oz.... sekali pump. semoga usaha saya dipermudahkan oleh NYA

:EntaH:

Image
ni lah rupanya..meja yg ditinggalkan 3 bulan.. sorry to say.. orang yang dok tempat aku ni sangat tidak menghormati hak orang lain sebab nya..this is not yours ok.. huhuhu..kerja 3 bula pun tertunggak jugak.... so pada yang selalu kata..lelaki sangat boleh diharap..  i say no...nie lah jadi nya tempat aku... sebab masa aku tinggalkan meja ni adalah  kemas wpun..tak lah kemas saNGAT tp masih sedap mata memandang.. cakap banyak pun tak guna nanti kata aku garang... ada aku kesah..xkesah pun...

3 hari balik lambat sebab due hantar inventory dah dekat.. 5 hari je aku settle kan.. kerja yang dah berapa minggu tu.. yg dah done..tu pun separuh jer..ada lah 1 service. (TQ) tu pun kena kerah baru jalan.. dah tu take time berhari pulak... nak complete 1 service.. oh..no..aku total up 7 service.. em..cam mana nak cakap..adoiii.. bila dah kena marah kata garang... plz work smart not hard..


muka ceria..wpun tengah blur... special thanks to encik suami.... benarkan saya ...kerja sampai 7 mlm... and attend anak-anak
satu lagi n…

:SeLamat Hari EmaK:

Image
kebetuLan 8 mei..hari tu mama datang KL.. so, kitaorang pun dah memang plan nak .. sambut hari ibu together ...beramai-ramai.. location kami..di rumah kak ayu.. layan lah  fashion show makan-makan...:)
kek yang sedap sponsor by wan & alin

mari menjamu selera..

hihihi.....tu dia mak yang COMEL :)

hariz & faris

nur Aisyah..

-tamat-