Posts

Showing posts from August 8, 2012

iftar...menu

Image
Alhamdulillah  untuk ramadhan ..tahun ni.. takde nya mode nak iftar kat luar bagai mcm last year.. tahun nie.. home base je..hihi... menu kali nie sambal udang,salad...:) boleh lah nak layan sekali dua buka kat luar tapi belum lagii.. but beramai-ramai ng family dah berkesempatan..Alhamdulillah


sukA scotch brite

Image
sesuai utk org yang RAMAI anak kecil..macam aku.. ringan..easy to use... nak nak yang tengah toilet training.. anak ku suka nak makan sendiri lepas tu sure  berterabur sana sini sebab tu lah i like benda nie sesangat..nie mg superb.. suka ng material dia tu.. microfiber..semua kotor melekat.. paling bagus..kalau rosak boleh jahit jer microfiber  and replace ..


me..memang pengemar barang scotch brite

cloth diaper ,pull up training pants,snap in training pants

Image
my project for this week.. memandangkan tangan dan ok sikit.. mula lah bersemangat dengan kain-kain yang memanggil-manggil untuk di jahit..
 new born size cloth diaper new born size cloth diaper
3-4 years snap in training pants material:PUL,inner bamboo heavy fleece,l layer microfiber inside
1-2years pull up training pants material: PUL,FOE,bamboo heavy fleece, 1 layer microfiber inside

kalau nak tempah boleh ke my fb page.. SewingByLinDaLeEn